ŞTIRILE ZILEI 

WIZZ AIR RECRUTEAZĂ PILOŢI ÎN ROMÂNIA

ANDREEA LITESCU, SENIOR FIRST OFFICER WIZZ AIR Foto: WIZZ AIR
ANDREEA LITESCU, SENIOR FIRST OFFICER WIZZ AIR
Foto: WIZZ AIR

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est recrutează piloţi pentru bazele sale din România. În acest sens, pe 19 noiembrie, la 10:00, Wizz Air organizează o sesiunea de selecţie a piloţilor la Angelo Airport Hotel (Calea Bucureştilor Nr. 283, Otopeni / Bucureşti).

Toţi cei care nu au restricţii de a lucra în România, deţin un paşaport românesc valabil şi au o licenţă de pilot JAA / EASA sunt invitaţi să se alăture echipei Wizz Air. Candidaţii trebuie să prezinte de asemenea Multi Engine/Instrument Rating endorsement (IR/ME) cu o valabilitate minimă de 3 luni de la data aplicării. În timpul sesiunii de recrutare, candidaţii vor prezenta, de asemenea, timpul minim de zbor şi va trebui să confirme nivelul de limbă engleză, cu un nivel 4 minim necesar OACI.

Andreea Liţescu, Senior First Officer la Wizz Air a declarat: „Momentul în care decolez către o nouă destinaţie mă face mereu să-mi reamintesc cât de minunată este viaţa de pilot! Vă aştept pe data de 19 noiembrie să cunoaşteţi o parte din echipa noastră. Să fii pilot la Wizz Air îţi oferă şansa unică de a lucra în cel mai frumos birou din lume: cabina de pilotaj!”

Candidaţii sunt rugaţi să aducă un CV în limba engleză, jurnalul de zbor, licenţa CPL / ATPL şi orice alte licenţe de pilot, precum şi orice alte documente justificative pentru calificarea IR şi ME. În cazul în care sunt disponibile, candidaţii vor prezenta, de asemenea şi MCC şi JOC.

Related posts

One Thought to “WIZZ AIR RECRUTEAZĂ PILOŢI ÎN ROMÂNIA”

  1. Daca fara bac merge ma bag si eu

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.