You are here
ŞTIRILE ZILEI 

WIZZ AIR INTRODUCE OPȚIUNEA DE MODIFICARE GRATUITĂ A NUMELUI DIN REZERVARE

Foto: NEWSAIR.RO

Compania low-cost maghiară Wizz Air, cel mai mare transportator aerian care operează în România, după numărul de pasageri raportați pentru anul trecut, vine în sprijinul călătorilor oferindu-le acestora posibilitatea să își modifice numele din rezervare în cazul unor erori. Astfel, dacă în timpul rezervării sau la efectuarea check-in-ului online ați tastat eronat numele, atunci puteți face corecția acestuia ulterior, în mod gratuit, ceea ce nu se putea până acum decât contra unei sume destul de importante.

Prin introducerea noii funcționalități, Wizz Air vă permite să efectuați, o singură dată, modificarea datelor, după cum urmează:

 • să schimbați sexul pasagerului dacă acesta a fost indicat greșit (Masculin/Feminin)
 • să completați numele întreg al pasagerului dacă ați indicat doar o inițială (de ex. John P. Smith să-l modificați în John Peter Smith)
 • Să modificați până la 3 caractere în nume sau prenume (de ex. Thomas în loc de Tohmas)

Aceste modificări pot fi făcute doar online, pe wizzair.com, pentru rezervări confirmate și până la 3 ore înainte de ora programată a plecării cursei respective.

Doritorii trebuie să urmeze acești pași:

 • conectarea la contul Wizz
 • accesarea itinerariului de zbor
 • selectarea opțiunii ”CHANGE NAME”

În cazul în care modificările pe care le efectuați depășeșc criteriile enumerate mai sus atunci veți fi redirecționat către pagina de plată unde vi se va percepe un tarif suplimentar pentru schimbarea rezervării.

Această opțiune poate fi utilizată chiar și după ce v-ați făcut deja check-in online numai că, în acest caz, va trebui să refaceți acest check-in și să reemiteți boarding pass-urile cu informațiile modificate.

Și, în mod ciudat, această opțiune de schimbare gratuită a datelor nu este disponibilă și pentru membrii Wizz Discount Club sau posesorii de carduri Wizz Privilege.

 

Related posts

14 thoughts on “WIZZ AIR INTRODUCE OPȚIUNEA DE MODIFICARE GRATUITĂ A NUMELUI DIN REZERVARE

 1. Din pacate acesta funcție cu Change Name nu functioneaza!!!In mesajul care il primesc cand apas optiunea change name scrie ca trebuie sa fiu unu dintre pasageri.Eu mai am o rezervare si nu ma lasa nicicum.

  1. Catalin

   Ai reușit sa schimbi numele ?

 2. Robert

  Aceasi problema am si eu dar nu stiu cum se face stie careva

 3. Gabriela

  Puteti suna la asistenta wizz , va vor face check-out apoi va vor cere numele corect pentru a-l modifica.

  1. Valyyy

   Si care e br asistenta wizz

 4. Gaby

  Nu reusesc sa schimb numele ce trebuie sa fac sambata 7 Aprile trebuie sa plec in Romania!

 5. Bogdan

  am si eu aceeasi problema, numele nu poate fi schimbat pe site ceea ce mi se pare hilar…mai multe detalii adaugate la articol sau macar un update sunt binevenite

 6. Marius

  Nici eu nu pot schimba ,am uitat sa trec al-doilea prenume si nu ma lasa sa modific,imi spune ca pot efectua o modificare gratuit iar cand dau modificare imi cere sa platesc 473 lei pentru modificare,fiind prima modificare ar trebui sa fie gratis cum spun ei dar nu este,stiti daca se poate rezolva ceasta problema.

 7. Cum pot schimba bagaju de cala. Daca e pe alta persoan. Si as dori sa al trec pe mine

 8. Alex

  Am greșit data de naștere la check-in in loc de 18 aprilie am scris 4 aprilie cum pot să modific ?

 9. Alupului andrei vasile

  Buna din greșeală am greșit o litera la nume numele corect e Novocesc leontin Nicusor și cel greșit e Navocesc Leontin Nucusor

 10. Timofte Magda

  Buna ziua, doresc sa imi schimb adresa de e-mail, sa imi anulez adresa cea veche (care este de la fostul loc de munca) si sa i troduc alta adresa noua pe care sa o pot folosi in tot ce implica wizz air

 11. Andra

  Eu am scris prenumele la nume, va fi o problema?asta nu apare la modificări

 12. Bună-ziua am cumpărat un bilet și am greșit numele de familie, ce pot sa fac??

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.