You are here
RUTE NOI ŞTIRILE ZILEI 

WIZZ AIR ADAUGĂ NOI DESTINAŢII: NUREMBERG ŞI BASEL

Foto: WIZZ AIR
Foto: WIZZ AIR

Cea mai mare companie low cost, low fare din Europa Centrală şi de Est, Wizz Air, îşi continuă expansiunea în România. Transportatorul maghiar anunţă că va menţine, în premieră, în această iarnă, 7 aeronave la baza sa din Bucureşti şi adaugă trei noi destinaţii cu plecare din România: Cluj Napoca-Nuremberg, Bucureşti-Basel şi Bucureşti-Nuremberg.

Zborul din Cluj Napoca spre Nuremberg va fi lansat pe 1 octombrie, iar celelate două, la sfârşitul lunii octombrie (din 26 octombrie). Toate cele trei destinaţii vor fi operate de două ori pe săptămână: Bucureşti-Nuremberg (joi, duminică), Bucureşti-Basel (miercuri-duminică) şi Cluj Napoca-Nuremberg (miercuri, duminică). Biletele pentru aceste noi destinaţii vor fi puse în vânzare astăzi la tarife ce pornesc de la 129 de lei. Este de menţionat faptul că Wizz Air nu va avea concurenţă pe niciuna dintre aceste noi rute. Vă reamintesc, de asemenea, că Wizz Air va zbura deja la Basel din Cluj Napoca începând din 25 iulie.

Cursele anunţate astăzi vor fi operate după următoarele orare (orare care se pare însă că nu sunt definitive pentru că am mai verificat ulterior şi erau schimbate, aşadar luaţi-le doar cu titlu orientativ):

Bucureşti – Nuremberg

– joi, duminică – W6 3101   OTP20:05 – 21:20NUE   /   W6 3102   NUE21:50 – 0:55OTP (+1)

Bucureşti – Basel

– miercuri, duminică – W6 3089   OTP12:20 – 13:50BSL   /   W6 3090   BSL14:20 – 17:40OTP

Cluj Napoca – Nuremberg

– miercuri, duminică – W6 3369   CLJ8:40 – 9:40NUE   /   W6 3370   NUE10:10 – 13:00CLJ

Nuremberg, cea mai nouă destinaţie pe harta Wizz Air, al doilea oraş ca mărime din Bavaria şi locul de origine al tradiţionalelor produse din turtă dulce (Lebkuchen), al cârnaţilor şi al jucăriilor lucrate manual, devine acum direct accesibil la tarife mici din Bucureşti şi Cluj-Napoca.

Cu aceste 3 noi servicii, Wizz Air oferă acum 84 de rute din România, către 40 de destinaţii. Compania anunţă, în plus, creşterea frecvenţelor celor mai populare rute. Londra Luton este acum accesibilă cu 9 zboruri săptămânale din Cluj – Napoca şi 20 de zboruri săptămânale din Bucureşti. De asemenea, populara rută Bucureşti-Malaga nu mai este cursă sezonieră, iar datorită cererii devine disponibilă pe durata întregului an.

Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager Wizz Air, a declarat:”Anunţul de astăzi subliniază angajamentul nostru faţă de România. Cu cele trei noi servicii punem acum la dispoziţie 84 de rute internaţionale din 7 aeroporturi din România. Noile zboruri către Nuremberg din Bucureşti şi Cluj-Napoca oferă oportunitatea perfectă pentru o scurtă vacanţă la tarife cu adevărat accesibile, combinate cu o experienţă de călătorie excelentă. Sperăm că noile noastre rute vor fi bine primite de către clienţi şi că vor avea efecte pozitive în aviaţie şi turism, având în vedere tarifele mici disponibile către România”.

Related posts

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.