You are here
ŞTIRILE ZILEI 

VIENA-BUCUREȘTI, ÎNCEPÂND DE ASTĂZI CU LAUDAMOTION (VIDEO)

 


O nouă companie aeriană operează, începând de astăzi, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București. Laudamotion, subsidiară a Ryanair, fostă NIKI Airways, fondată de celebrul pilot austriac Niki Lauda, introduce de azi un zbor zilnic pe ruta Viena-București. Cursa va fi efectuată cu aeronave Airbus A320 sau A321 iar biletele sunt în vânzare pe site-ul ryanair.com la prețuri foarte bune. Țineți însă cont de faptul că este o companie low-cost iar acest tarif foarte bun la prima vedere poate crește considerabil în momentul în care adăugați o serie de servicii extra precum bagaj de cală sau loc în avion.

Cursa inaugurală de astăzi a fost întâmpinată așa cum se cuvine pe aeroportul bucureștean cu tradiționalul salut al tunurilor cu apă. Zborul a fost operat cu un Airbus A321 înregistrat OE-LCJ care a aparținut defunctei Air Berlin.

Cum a fost la inaugurarea rutei puteți vedea atât în video de mai sus, cât și în galeria foto următoare. Atât video, cât și foto au fost realizate de Compania Aeroporturi București.

 

Related posts

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.