You are here
ŞTIRILE ZILEI 

TAROM INTRĂ, ÎN SFÂRȘIT, ÎN RÂNDUL LUMII! ARE APLICAȚIE DE MOBIL

Compania TAROM anunță lansarea primei aplicații mobile din istoria companiei. Începând de astăzi aplicația poate fi descărcată gratuit doar de pe platforma Google Play deocamdată.

“Achiziția de bilete on-line reprezintă o tendință în creștere în piață. Noi, prin TAROM app răspundem unor nevoi de simplitate și eficiență. Vrem ca toți pasagerii noștri să știe că în aplicația TAROM îi așteaptă promoții, oferte speciale și multe alte beneficii. 2018 va fi reținut ca anul retehnologizării în TAROM”, a subliniat Werner Wolff, CEO TAROM, într-un comunicat de presă al companiei, transmis astăzi.

Aplicația a fost dezvoltată împreună cu partenerul Amadeus, pentru a le oferi pasagerilor acces rapid la destinațiile preferate, un istoric al călătoriilor și, foarte important, posibilitatea de a ține legătura directă cu compania, pentru oferte speciale, promoții și multe altele. Operațiunile de booking, ticketing și check-in sunt de astăzi mult mai simple și pot fi efectuate, rapid, din aplicație.

TAROM continuă dezvoltarea aplicației mobile prin integrarea acesteia cu noul sistem CRM (Client Relations Manager).

În scurt timp, utilizatorii vor avea acces la module noi în aplicație, precum My Account. Reprezentanții companiei precizează că lansarea aplicației pe platforma Apple IOS va avea loc în decursul lunii octombrie a.c.

Related posts

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.