You are here
RUTE NOI ŞTIRILE ZILEI 

SURPRIZĂ DE LA RYANAIR! COMPANIA LOW-COST LANSEAZĂ ZBORURI BUCUREȘTI-AMMAN

Surpriză uriașă de la cel mai mare operator aerian low-cost din Europa cu operațiuni și în România! Ryanair a anunțat în această dimineață că va lansa zboruri directe din București către Amman, în Iordania. Noua rută va fi operată cu o frecvență de două zboruri săptămânale începând cu sfârșitul lunii octombrie, și este parte a programului de iarnă 2018 Ryanair din București, anunță compania într-un comunicat de presă transmis în această dimineață.

Pentru această nouă conexiune din București, locurile vor fi scoase la vânzare pe Ryanair.com mai târziu în această lună, dar până atunci clienții români și vizitatorii se pot bucura de tarife chiar mai mici și de noile îmbunătățiri ale programului “Always Getting Better”, care includ tarife reduse pentru bagajele înregistrate, Ryanair Rooms cu Credit de Călătorie, zboruri de conexiune la Roma, Milano și Porto, dar și Ryanair Transfers, se mai precizează în comunicat.

Olga Pawlonka, reprezentantă Ryanair, a declarat, citată în comunicatul de presă: “Suntem încântați să lansăm această rută nouă din București către Amman, în Iordania, cea de-a 34-a țară în care operăm. Noua rută va fi operată cu o frecvență de două zboruri săptămânale începând cu sfârșitul lunii octombrie, ca parte a programului nostru Iarna 2018 București. Locurile vor fi scoase la vânzare mai târziu, în această lună, pe Ryanair.com, și clienții români, dar și vizitatorii trebuie să se aștepte în continuare la tarife chiar mai mici și la ultimele îmbunătățiri ale programului “Always Getting Better”, care includ tarife reduse pentru bagajele înregistrate, Ryanair Rooms cu Credit de Călătorie, zboruri de legătură la Roma, Milano și Porto, dar și Ryanair Transfers”

Mișcarea către răsărit este una surprinzătoare pentru Ryanair având în vedere că Amman va deveni astfel cea mai estică destinație pe care o va opera transportatorul low-cost. În prezent, pe ruta București-Amman mai operează curse regulate doar compania TAROM.

Related posts

Leave a Comment