You are here
OFERTA ZILEI ŞTIRILE ZILEI 

SUPER OFERTA ZILEI – BILETE CU 2 EURO DE LA RYANAIR

Foto: RYANAIR
Foto: RYANAIR

Cel mai mare operator aerian low-cost din Europa, Ryanair, cu zboruri și în România, a lansat azi-noapte o campanie flash de reduceri cu bilete la prețuri pornind de la 2 euro/segment. Compania a scos la vânzare 100,000 de locuri la aceste tarife, pentru călătorii în toată rețeaua sa. Singura condiție este ca zborul să aibă loc în zilele de marți sau miercuri din luna noiembrie.

Promoția este verificată și biletele chiar pot fi cumpărate pe www.ryanair.com. OK, nu chiar cu 2 euro, ci cu 2,40 euro puteți cumpăra bilete pentru zboruri din București către Timișoara sau Atena, sau din Timișoara către Londra Stansted, Charleroi și Bergamo. Altfel, puteți găsi zboruri cu 4,99 euro spre Berlin, de exemplu.

Oricum, promoția este valabilă doar 24 de ore, adică până la noapte așa că grăbiți-vă să mai prindeți un bilet acum. În plus, din simulările pe care le-am făcut, Ryanair mai oferă și alte avantaje cu această ocazie, cum ar fi posibilitatea de a alege locul standard gratuit (rândurile 18-30) pentru un adult dar și pentru copiii sub 12 ani care îl însoțesc, în timp ce un al doilea adult din grup plătește doar 50% din tariful unui loc standard, adică doar 3 euro. Mai mult, copiii beneficiază de 50% reducere la tariful bagajului de cală, dacă și adultul însoțitor plătește unul.

Related posts

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.