You are here
RUTE NOI ŞTIRILE ZILEI 

SIBIU – TEL AVIV, DIN IULIE CU WIZZ AIR

Wizz Air, una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa și cel mai important transportator din România, după numărul de pasageri, a anunțat astăzi, într-un comunicat, o nouă rută de la Sibiu spre Tel Aviv. Cursa va fi lansată  începând cu data de 14 iulie, cu două frecvențe săptămânale, marțea și sâmbăta. Orașul plin de viață situat pe coasta Israelului va fi prima destinație din afara Europei disponibilă de la Aeroportul Internațional Sibiu. Pasagerii WIZZ care doresc să descopere această destinație populară de vacanță își pot rezerva deja biletele pe wizzair.com de la doar 129 lei, se anunță în comunicat.

Pasagerii din Sibiu pot descoperi acum 11 destinații populare din 8 țări la prețuri accesibile, mai transmite compania.  

Ca cea mai importantă linie aeriană din Sibiu, Wizz Air și-a câștigat încrederea și loialitatea a mai mult de jumătate de milion de pasageri transportați de la începutul operațiunilor pe Aeroportul Internațional Sibiu, în 2014. În iunie, operațiunile WIZZ se vor extinde în Sibiu prin adăugarea celei de-a doua aeronave Airbus A320 flotei locale. În același timp, compania va lansa 5 rute noi atât de așteptate de către sibieni spre Copenhaga, Bruxelles Charleroi, Paris Beauvais, Basel, Frankfurt și va crește frecvențele pe alte patru zboruri. Valoarea totală a investiției din Sibiu va crește acum la aproape $200 de milioane**, iar echipa WIZZ locală va fi formată din mai mult de 70 de angajați direcți, se mai precizează în comunicatul de presă transmis astăzi.

Anul trecut, mai mult de 255.000 de pasageri din și spre Sibiu au călătorit cu Wizz Air mai spun reprezentanții operatorului aerian.

Sorina Ratz, Wizz Air Head of Corporate Communications (interimar), declară: ”Suntem încântați să adăugăm astăzi o nouă destinație de vacanță rețelei low-cost Wizz Air din Sibiu, Tel Aviv.  Începând cu 14 iulie, pasagerii noștri pot descoperi patrimoniul fascinant al Tel Aviv-ului și plajele însorite, cu prețuri începând de la 129 RON. WIZZ caută întotdeauna să satisfacă cel mai bine nevoile clienților noștri, de aceea oferim acum o conexiune directă cu Tel Aviv de pe șase aeroporturi din România. Urmărim să extindem rețeaua noastră din ce în ce mai mare din Sibiu prin adăugarea celei de-a doua aeronave la baza locală și să oferim alte cinci noi rute interesante, bineînțeles, la cel mai mic tarif posibil pentru pasageri. Echipajul nostru dedicat așteaptă cu nerăbdare să primească pasagerii la bordul flotei noastre tinere!”

„Pentru Județul Sibiu, deschiderea de noi rute aeriene în 2018, anunțate deja din toamnă, înseamnă diversificarea oportunităților economice, culturale și turistice. Mulțumesc companiei Wizz Air și tuturor celor care au făcut posibilă reușita de care ne bucurăm azi – conexiunea cu Tel Aviv – și încurajez consiliul de administrație și conducerea aeroportului să continue eforturile pe care le depun pentru orientarea spre performanță și sustenabilitate a aeroportului sibian”, a declarat, citată în comunicatul de presă, Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

„În mod oficial putem afirma că Aeroportul Internațional Sibiu extinde orizonturile de călătorie  și în afara spațiului european, conectând două orașe cu un puternic fond turistic. Avem convingerea că destinația Tel Aviv anunțată de partenerul nostru, compania aeriană Wizz Air va reprezenta o opțiune viabilă de călătorie pentru pasagerii noștri, fiind o metropolă ce cu ușurință concurează cu oricare alt oraș din Europa”, a spus și Marius Ioan Gîrdea, Director General al Aeroportului Internațional Sibiu.

Related posts

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.