You are here
ŞTIRILE ZILEI 

RYANAIR INTRODUCE OPŢIUNEA DE REZERVARE A LOCULUI ÎN AVION PENTRU TOATE ZBORURILE SALE

Foto: POINT-BLUE.COM
Foto: POINT-BLUE.COM

Compania Ryanair a anunţat că introduce de astăzi posibilitatea de alegere a locului preferat în avion pentru toate zborurile sale începând de la 1 februarie 2014. Asta înseamnă că, în timpul rezervării online pe ryanair.com, fiecare călător va avea posibilitatea să îşi aleagă locul în aeronavă. Opţiunea va fi disponibilă şi în momentul efectuării check-inului online. Ryanair le oferă pasagerilor săi trei variante:

– scaune Premium – rândurile 1-5, 16/17 şi 32/33 – pe lângă locul preferat, pasagerul primeşte îmbarcare/debarcare prioritară şi/sau extra-spaţiu la picioare totul pentru o taxă de 10 euro/lire sterline (taxa care se plătea şi până acum pentru rezervarea opţională a unui loc)

– scaune Standard – rândurile 6-15 şi 18-31 – pasagerul îşi poate alege să stea la geam sau la culoar sau lângă persoana care îl însoţeşte în călătorie pentru doar 5 euro/5 lire sterline (îmbarcare prioritară poate fi adăugată pentru 2 euro/2 lire)

Cei care nu doresc să îşi rezerve un loc în avion în avans, vor primi unul, la întâmplare, în mod gratuit, în timpul procesului de check-in online cu până la 7 zile înainte de zbor. Aceste locuri gratuite nu vor fi disponibile cu mai mult de şapte zile înaintea zborului.

Cei care au, în acest moment, achiziţionată îmbarcarea prioritară pentru zboruri după 1 februarie 2014, îşi pot rezerva un loc standard în mod gratuit.

Related posts

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.