RYANAIR A SĂRBĂTORIT JUMĂTATE DE MILION DE PASAGERI ÎN ROMÂNIA

Foto: BUCHAREST AIRPORTS
Foto: BUCHAREST AIRPORTS

Cea mai mare company low-cost din Europa, Ryanair, a anunțat astăzi pasagerul cu numărul 500,000 din România. Pragul de jumătate de milion de călători pe piața românească vine pentru Ryanair la doar 16 luni de la începerea operațiunilor locale. Norocoasa câștigătoare a unui tort Ryanair a fost Cristina Oglan care călătorea astăzi împreună cu soțul ei la Londra Stansted, evident cu un zbor Ryanair.

CRISTINA OGLAN ȘI SOȚUL EI Foto: BUCHAREST AIRPORTS
CRISTINA OGLAN ȘI SOȚUL EI
Foto: BUCHAREST AIRPORTS

Compania low-cost a mai anunțat astăzi un record de vânzări în avans pentru orarul său de iarnă 2015-2016, cu plecări din București pentru cele 7 rute pe care operează compania. Acestea include și cele 3 noi rute Milano, Roma și Bologna, ce vor fi inaugurate în toamnă.

Orarul de iarnă 2015, la București, al Ryanair, aduce:

  • 3 noi rute: Milano, Roma și Bologna
  • 7 rute în total: Bruxelles (1 x zilnic), Dublin (4 x săptămânal), Londra (2 x zilnic), Madrid (1 x zilnic) și trei NOI rute: Roma (2 x zilnic), Milano (1 x zilnic) și Bologna (4 x săptămânal)
  • 57 zboruri săptămânale
  • 415,000 de noi clienți (700,000 de clienți, în total/an
Foto: BUCHAREST AIRPORTS
Foto: BUCHAREST AIRPORTS

În acest an Ryanair marchează ce-a de-a 30-a aniversare de la primul zbor. În 30 de ani Ryanair a crescut și devenit cea mai mare companie aeriană europeană, transportând anual 100 milioane de persoane, pe o rețea de rute formată din 30 de țări și cu economii totale pentru clienți ce însumează €11 Miliarde în fiecare an.

Ryanair celebrează cei 30 de existență și atingerea pragului de 500.000 de clienți, din București, lansănd vânzarea promoțională a locurilor pe rutele Bologna și Milano, la prețul de doar €23,99 pentru călătorii în perioada Octombrie – Noiembrie. Acest tarif redus va fi disponibil pentru rezervări, până luni, 20 iulie, ora 24.00.

Post Comment