You are here
NEWSAIR TV ŞTIRILE ZILEI TRAVEL BLOG 

RĂSFĂȚ LA ÎNĂLȚIME! CU TURKISH AIRLINES, LA BUSINESS CLASS (FOTO+VIDEO)

 


Știam deja de serviciile Business Class super-premiate ale Turkish Airlines dar nu avusesem niciodată ocazia să le și testez direct. Până în toamna trecută când, grație unui proiect video demarat împreună cu agenția de turism Eturia, am ajuns iar la bordul aeronavelor TK. Până în acel moment, trăisem mai multe experiențe la Economy class cu această companie aeriană, atât plăcute cât și neplăcute, despre care v-am mai scris aici.

De această dată, plecam în China (iar despre vizita acolo puteți citi aici) și chiar înaintea zborului, Turkish Airlines ne-a făcut o surpriză și ne-a oferit un upgrade la Business Class pentru toți cei din grup. Surpriza s-a repetat mai apoi și anul acesta în mai când am călătorit în Vietnam, tot cu Turkish Airlines care de data aceasta ne-a upgradat și la dus și la întors. Minune, nu alta! Experiența a fost una de vis! Puteți vedea și voi cum a fost în video-ul de mai sus, realizat pentru Eturia. Acum, evident că probabil o contribuție semnificativă la impresia extraordinară a avut-o și faptul că filmam la bord dar dincolo de asta cred sincer că serviciile sunt ireproșabile. Spun asta pentru că am văzut care era atitudinea și față de ceilalți pasageri din Business Class nu doar față de cei din grupul nostru. Am vorbit cu alți oameni care au mai călătorit la Business Class cu Turkish Airlines care mi-au mărturisit că au fost impresionați și, nu în ultimul rând, clasa Business a fost super-premiată, inclusiv în topurile Skytrax întocmite pe baza sondajelor independente realizate în rândul pasagerilor. Dar, oricum, indiferent de ce aș spune și v-aș arăta, trebuie să le încercați singuri ca să vă convingeți.

Dar, să le luăm pe rând!

Fotoliile sunt excelente, în primul rând. Confort maxim, spațiu personal uriaș, ecran video generos pentru sistemul de divertisment la bord, multe butoane, prize și posibilitatea de a-ți asigura și mai multă intimitate grație panoului retractabil dintre cele 2 fotolii. Iar partea cea mai frumoasă este că aceste fotolii se transformă într-un pat perfect orizontal de 188 cm lungime care îți asigură locul necesar pentru un somn ușor pe un zbor lung-curier. Iar asta face toți banii, practic, pentru că ajungi la destinație ca nou!

Mâncarea la bord în această clasă este, de asemenea, de excepție. În primul rând că pe cele mai multe zboruri, platourile sunt pregătite la bord de un chef veritabil care este în permanentă legătură cu pasagerii. Acesta explică meniurile de la bord (pentru că da, poți alege dintre mai multe feluri), el face recomandări, el culege feedback. Vedeți ce am mâncat pe unul dintre zboruri, în video de mai sus.

Băuturile sunt la discreție și de o mare diversitate iar divertismentul la bord, de asemenea, îți oferă o multitudine de opțiuni de la filme nou-apărute până la programe TV live.

Mai adăugăm aici Internet la bord și pachetul branduit cu produse de necesitate precum periuță și pastă de dinți, șosete, cremă hidratantă.

Acum, ca pasager Business Class nu trebuie să ratezi șansa de a te relaxa între două zboruri în Business lounge-ul Turkish Airlines din Aeroportul Istanbul-Ataturk, impresionant atât prin mărime, cât și prin ceea ce oferă. Dar ca să vedeți cum e acolo, vizionați video-ul de mai sus. Ar mai fi de menționat faptul că la sfârșitul lunii octombrie se va inaugura noul aeroport internațional din Istanbul care va pune la dispoziția pasagerilor Turkish Airlines un salon Business și mai impresionant de 22.000 mp.

Una peste alta, dacă îți permiți, o astfel de călătorie merită toți banii.

Notă: Video-ul de mai sus a fost realizat cu sprijinul agenției de turism Eturia și al Turkish Airlines însă conceptul, structura, maniera de producție sau mesajele transmise nu au fost influențate direct de niciuna dintre părți, ci au fost doar rezultatul experienței personale pe care am avut-o la bord.

Related posts

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.