QATAR AIRWAYS FACE RECRUTARI LA BUCURESTI

Foto: QATAR AIRWAYS

Foto: QATAR AIRWAYS

Compania de 5 stele Qatar Airways are programata, la Bucuresti, o noua serie de recrutare a celor care doresc sa devina insotitori de zbor. Pe 1 septembrie, specialistii companiei aeriene din Golf vin asadar in Romania sa caute noi tineri energici si dornici sa se mute la Doha.

Cine e interesat de un asemenea job este sfatuit sa aplice online pe www.qatarairways.com la sectiunea Cariere si sa se prezinte la interviurile din 1 septembrie.

Iata cateva dintre conditiile minime pentru a fi acceptat:

- varsta de cel putin 21 de ani

- sa ajungi cu mana intinsa la o inaltime de cel putin 212 cm

- macar diploma de bacalaureat

- cunoasterea limbii engleza (scris si vorbit) – orice alta limba straina stiuta va fi considerata un avantaj

- in plus, doritorii trebuie sa fie persoane dinamice, entuziaste, prietenoase si comunicative

- conditie fizica buna

- dornici de relocare la Doha, Qatar

Compania aviatica, una dintre cele mai bune din lume recunoscuta pentru calitatea serviciilor, cauta oameni care sa fie mandri ca vor purta uniforma Qatar Airways, care sa isi dea toata silinta pentru mentinerea standardelor ridicate ale serviciilor oferite si care sa puna, intotdeauna, pasagerul si nevoile acestuia pe primul loc.

Ca insotitor de bord la Qatar Airways veti obtine un salariu frumusel, neimpozitat, asigurare medicala, cazare intr-un apartament pus la dispozitie de companie pe care il veti imparti cu cineva dar in care veti avea propriul dormitor, oportunitati de dezvoltare a carierei si reduceri substantiale la bilete de avion si hoteluri in intreaga lume.

Daca va ganditi sa va inscrieti la preselectie, trebuie sa transmiteti online sau sa aduceti cu voi la interviu:

- CV in engleza

- o fotografie de pasaport

- o fotografie – plan intreg

- copie a pasaportului (pagina cu fotografie)

Sesiunea de recrutare se va desfasura pe 1 septembrie, intre orele 9-12, la Hotel Pullman Bucharest World Trade Center, Pta Montreal nr. 10, Bucuresti.

Daca nu puteti ajunge pe 1 septembrie la Bucuresti, e bine de stiut ca mai sunt si alte sesiuni de recrutare in orase din jurul Romaniei, cum ar fi: Sofia – 25 august, Belgrad – 2 septembrie sau Budapesta – 9 septembrie.

Pin It
This entry was posted in STIRILE ZILEI and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>