You are here
JOBURI ŞTIRILE ZILEI 

OCAZIE RARĂ: TAROM ANGAJEAZĂ ÎNSOȚITORI DE ZBOR (VIDEO)

 


Compania națională TAROM angajează din nou însoțitori de zbor. După ce, în toamna anului trecut, operatorul național a făcut recrutări pentru astfel de poziții pentru prima dată în ultimii ani, iată că acum TAROM vrea să își completeze încă 5 posturi. Și e un bun prilej acum să ne reamintim cum văd viața de însoțitor de zbor la TAROM câțiva dintre cei angajați anul trecut care acum au fost titularizați pe poziții și îi puteți întâlni pe oricare dintre aeronavele companiei, indiferent de tipul acestora. Îi puteți revedea în clipul de mai sus, realizat cu ei în toamna anului trecut.

Prin urmare, conform unui anunț de recrutare externă postat pe site-ul propriu (site care, apropos, a primit un binemeritat refresh si pare mai viu, acum), TAROM caută 5 viitori însoțitori de zbor, gata pregătiți și cu licențele aferente.

Așadar, cei interesați trebuie musai să aibă atestat de membru al echipajului de cabină emis conform reglementării EC290/2012, se menționează în anunț. De asemenea, calificarea tip constituie un avantaj. Evident, pe lângă aceste condiții specifice, rămân în vigoare condițiile clasice referitoare la aspect, înălțime, limba engleză, studii etc.

Mai multe despre toate aceste condiții, precum și despre documentele pe care trebuie să le transmiteți în vederea înscrierii la concurs, găsiți pe pagina anunțului.

Tot acolo veți afla și detalii despre probele de concurs. Atenție!!! Data limită de înscriere este 08.07.2016, ora 16:00.

Foto: TAROM
Foto: TAROM

Related posts

2 thoughts on “OCAZIE RARĂ: TAROM ANGAJEAZĂ ÎNSOȚITORI DE ZBOR (VIDEO)

  1. Ion

    Ai vazut si site-ul mobil TAROM?

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.