You are here
ŞTIRILE ZILEI 

LISTA TUTUROR ZBORURILOR RYANAIR ANULATE PÂNĂ LA FINALUL LUI OCTOMBRIE

Ca urmare a presiunii publicului, compania low-cost Ryanair a decis să facă publică, în sfârșit, lista tuturor zborurilor pe care a decis să le anuleze până la finalul lunii octombrie din cauza lipsei personalului. Astfel, dacă aveți rezervată o călătorie cu Ryanair în perioada următoare, până la finalul lui octombrie, puteți să verificați situația zborului la următorul link:

https://www.ryanair.com/ie/en/useful-info/help-centre/travel-updates/flight-cancellations7

Cursele sunt cuplate pe zile, așa că mare atenție la datele de călătorie. Printre zborurile anulate se află și unele operate din România.

Ryanair a luat această măsură încă de la finalul săptămânii trecute pentru că s-a văzut în imposibilitatea de a mai opera multe dintre zborurile programate. În comunicarea oficială, compania aviatică a precizat că ar fi apărut încurcături în programarea vacanțelor piloților săi. În realitate însă, operatorul irlandez a pierdut cel puțin 140 de piloți care au decis să plece la alte companii. Prin urmare, din lipsă acută de personal, Ryanair a decis să anuleze circa 40-50 de zboruri pe zi, până la finalul lunii octombrie, sperând astfel să readucă situația la normal.

Related posts

Leave a Comment