IAȘI-CLUJ-TIMIȘOARA, ZILNIC CU BLUE AIR, ÎNCEPÂND DIN OCTOMBRIE

Foto: BLUE AIR
Foto: BLUE AIR

Compania românească Blue Air își continuă expansiunea pe rutele interne și anunță introducerea unor curse domestice care nu sunt deservite în acest moment de nicio altă companie aeriană. Astfel, potrivit unui comunicat al operatorului aerian, Blue Air va începe să zboare direct din Iași către Timișoara via Cluj sau din Iași către Cluj via Timișoara, de la 1 octombrie 2016. Astfel, vor putea fi achiziționate și bilete Cluj-Timișoara-Cluj, nu doar Iași-Timișoara sau Iași-Cluj.

Odată cu lansarea celor trei rute noi, Timișoara devine al șaptelea aeroport din România pe care Blue Air operează. În total compania va deservi 73 de rute, din care 5 vor fi rute interne. Iată, mai jos, zilele și modul de operare a noilor curse interne anunțate astăzi:

rute

Blue Air și-a început dezvoltarea pe plan intern în data de 25 octombrie 2015 cu deschiderea zborului București – Iași. La acesta se mai adaugă și ruta București – Cluj-Napoca, care se va inaugura pe 3 iunie 2016.

Pasagerii Blue Air vor putea călători în confort pe toate cele 5 rute interne la bordul aeronavelor Boeing 737 ale companiei, beneficiind de siguranță, confort sporit și o durată redusă de zbor.

Biletele de avion sunt disponibile la tarife începând de la 89,99 lei (preț pe segment de zbor, TVA și taxe incluse, locuri limitate), tarif ce include gratuit un bagaj de mână în limita a 10 kg, 1 bagaj de cală în limita a 32 kg și un snack pe timpul zborului.

Rezervările se pot face pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3000 de agenții partenere.

One Comment - Write a Comment

  1. Ma bucur sa aud ca au mai scazut preturile. Erau cam mari pana de curand. Un zbor de la Bucuresti la Timisoara costa cam cat unul pana la Roma

    Reply

Post Comment