You are here
RUTE NOI ŞTIRILE ZILEI 

IAȘI-CLUJ DIN IUNIE CU TAROM

Compania TAROM umple golul lăsat de Blue Air pe conexiunile interne și va lega, din 11 iunie, Iașiul de Cluj printr-un nou zbor direct. Astfel, de luna viitoare, TAROM va face mai uşoară cultivarea business-urilor sau a prieteniilor, anunță operatorul național într-un comunicat. Zborul Iaşi-Cluj-Iaşi va avea 3 frecvenţe săptămânale în zilele de luni, miercuri şi vineri și va fi operat cu aeronave ATR42-500, după următorul program:

  • luni – RO746   IAS14:15 – 15:35CLJ   /   RO745   CLJ12:35 – 13:50IAS
  • miercuri, vineri – RO746   IAS19:00 – 20:20CLJ   /   RO745   CLJ17:20 – 18:35IAS

 

“TAROM are deja o reputație, construită istoric, în a uni destinațiile românilor de pretutindeni. Prin deschiderea zborului direct Cluj-Iași, nu numai că legăm Ardealul de Moldova, dar reușim, încă o dată, să confirmăm că TAROM este compania care unește România. Avem așteptări mari, inclusiv de la această cursă. Ne adresăm unui pol de public consistent, compus din oameni de afaceri, studenți, profesori universitari și nu numai. Fiecare pasager poate avea certitudinea că în mai puțin de o oră și jumătate va traversa România, în deplină siguranță, alături de compania dumneavoastră, TAROM”, a declarat Directorul General TAROM, Werner-Wilhelm Wolff citat în comunicatul de presă transmis astăzi.

Pasagerii care vor călători spre această destinaţie îşi pot rezerva bilete începând de astăzi pornind de la 20 EUR OW (pe sens) cu toate taxele incluse; 40 EUR RT (dus-întors) cu toate taxele incluse, atât de pe site-ul companiei www.tarom.ro, cât şi prin agenţiile proprii şi partenere TAROM.

Pasagerii zborurilor TAROM beneficiază de:

  • Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână;
  • Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil;
  • Catering la bord, însoțit de răcoritoare și ceai sau cafea;

Related posts

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.