IARNA PE AEROPORT: SE ZBOARĂ CU ÎNTÂRZIERI DAR SE ZBOARĂ

Foto: b365.RO
Foto: b365.RO

Aeroporturile bucureştene sunt deschise şi operaţionale, informează în mod constant Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

Potrivit ultimului comunicat transmis de CNAB la ora 12:45, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti (AIHCB) şi Aeroportul Aurel Vlaicu Bucureşti Băneasa, traficul aerian se desfăşoară normal astăzi, în condiţii de iarnă.

Mai toate zborurile înregistrează întârzieri, mai ales la decolare, din cauza procedurilor de degivrare. Până în acest moment au fost anulate doar câteva zboruri care urma să decoleze de pe AIHCB dar nu din cauza imposibilităţii de operare, ci din motive operaţionale ale companiilor aeriene. Zborurile LOT644 spre Varşovia şi LH1423 spre Frankfurt au fost anulate în această dimineaţă pentru că, noaptea trecută, cursele tur din direcţiile respective nu au mai sosit la Bucureşti. De asemenea, zborul TAROM 723 spre Sibiu de la ora 13Ş05 a fost anulat, conform site-ului aeroportului bucureştean. Anulate mai figurează acum şi cursele RO295 din această seară de la 21:25 spre Sofia şi zborul ELY572 de la 21:30 spre Tel Aviv.

CNAB anunţă că pe ambele aeroporturi ale Capitalei sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene. Pistele, platformele şi căile de rulare ale AIHCB şi AIBB sunt deschise şi operaţionale.

Informaţii în timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti pot fi găsite pe site-ul www.bucharestairports.ro/otp.

Post Comment