EMMA WATSON CONFUNDATA CU UN MINOR NEINSOTIT, PE AEROPORT

 

Foto: fanpop.com
Foto: fanpop.com

Celebra Emma Watson, binecunoscuta in intreaga lume datorita personajului Hermione Grange din nu mai putin celebrul Harry Potter, a fost confundata la intrarea in Statele Unite cu un copil care calatoreste singur. Emma se intorcea in SUA pentru a-si relua studiile la Brown University in Rhode Island, si a fost chestionata de ofiterii de la Imigrari pe aeroportul JFK din New York. Frustrata de aceasta situatie, tanara actrita si-a descarcat nervii pe Twitter, recunoscand totodata ca nu e prima data cand i se intampla asta.

Iata dialogul redat de Emma pe Twitter:

“Ofiter imigrari: minor neinsotit?

Emma: Ma scuzati?!

Ofiter imigrari: Unde este tutorele tau?

Emma: Am 22 de ani…”

Tot ea adauga pe aceeasi retea de socializare: “trist este ca nu e prima oara cand mi se intampla asta”.

Un apropiat al actritei a declarat ulterior pentru The People ca Emma Watson a fost stanjenita din cauza acestei confuzii dar ca politistii de la imigrari au preferat sa fie siguri in privinta verificarii varstei decat sa faca o greseala pe care sa o regrete. “Emma s-a simtit umilita. Nu numai ca nu au recunoscut-o, dar au crezut ca e un copil care umbla singur. A fost o situatie foarte stanjenitoare dar ea a reusit, in cele din urma, sa treaca peste ea zambind”, a povestit acelasi apropiat al artistei.

Americanii sunt extrem de atenti pe cine lasa sa intre in tara si pe cine nu. Cand vine vorba de copiii neinsotiti, lucrurile devin si mai complicate.

 

 

Post Comment