DOUA ATERIZARI DE URGENTA PE AEROPORTUL SCHIPHOL AMSTERDAM

Foto: RAWSTORY.COM

Foto: RAWSTORY.COM

Doua avioane au efectuat aterizari de urgenta astazi, la scurt timp de la decolarea de pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam, din cauza unor probleme tehnice. Cele doua incidente separate au fost confirmate de catre purtatorii de cuvand ai aeroportului. Avioanele s-au intors la Schiphol la putin timp de la decolarea de pe acelasi aeroport.

Primul zbor care a facut cale intoarsa a fost avionul Delta Airlines Airbus A330 cu destinatia Mumbai. Aeronava cu 239 de pasageri la bord a decolat la ora locala 10:15 (11:15, ora Romania), a declarat Debbie Egerton, purtator de cuvant al Delta Airlines, si s-a intors la scurt timp din cauza unor probleme semnalate la unul dintre motoare.

Pe de alta parte, un Boeing 737-800 al KLM, cu 139 de pasageri la bord care zburau la Milano, a revenit la sol dupa ce in cabina pilotilor a aparut fum. Aeronava plecase de la Schiphol la ora 10:30 (11:30 ora Romaniei).

Echipele de urgenta ale aerogarii au fost mobilizate pentru a interveni la cele doua avioane, insa aceasta este procedura standard in asemenea situatii, au declarat reprezentantii de la Schiphol. Din fericire, nimeni nu a patit nimic in urma acestor incidente.

Pin It
This entry was posted in STIRILE ZILEI and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>