You are here

DESPRE

Sunt Cosmin Stan. În egală măsură, jurnalist şi călător. Curiozitatea de jurnalist nu m-a slăbit în nicio călătorie de până acum, aşa cum dorul de ducă nu m-a părăsit în nicio clipă din viaţa de jurnalist. Aşa că am ajuns să le îmbin pe amândouă, plus pasiunea pentru zbor, aici, pe www.newsair.ro.

Drumurile m-au purtat prin toată lumea în ultimii 15 ani şi nu m-am săturat încă. Nici nu cred că mă voi sătura vreodată. Pentru că mai am atâtea de văzut, de învăţat, de colindat şi… de împărtăşit. Să fi tot fost prin vreo 30 de ţări, dar nici nu mai contează atâta vreme cât mai am încă foarte multe de vizitat.

NewsAir.ro este jurnal de călătorie şi jurnal de ştiri, la un loc. Tot ce zboară prin România, se vede de-acum pe www.newsair.ro. Ştiri despre companiile aeriene, super-oferte la bilete de avion, lansări de rute spre/dinspre România şi experienţele mele de călătorie, toate vor fi pe www.newsair.ro. În plus, vă pot ajuta să găsiţi o variantă convenabilă de a ajunge în orice colţ de lume vă doriţi.

Vă aştept cu propuneri şi comentarii, cu poveştile voastre de travel sau cu solicitările de colaborare. Sunt sigur că le voi putea găsi un loc pe www.newsair.ro. Aşa cum sunt sigur că găsesc loc să vă fac şi publicitate, dacă vreţi. Datele de contact aici.

NewsAir creşte şi, în curând, îşi va lua zborul! Grăbiţi-vă să prindeţi un loc!

Şi, dacă vreţi să aflaţi pe unde am umblat, daţi un click mai jos, pe My.FlightMemory.com:

GALERIE FOTO