You are here
ŞTIRILE ZILEI 

DE MÂINE, DIVERTISMENT AirFi LA BORDUL AVIOANELOR TAROM

Foto: AirFi.aero

Lansat oficial anul trecut, la sfârșitul lunii iunie, serviciul de divertisment la bord AirFi va fi, în sfârșit, disponibil în aeronavele TAROM începând de mâine. Până atunci, astăzi va avea loc o nouă lansare oficială că, deh, între timp s-au mai schimbat niște directori la TAROM cât și un ministru! Evenimentul este anunțat de companie printr-un comunicat de presă în care se precizează că de mâine serviciul de divertisment la bord va putea fi accesat, în mod gratuit, de pasageri pe zboruri interne și externe. Asta înseamnă că, probabil, au fost depășite și toate etapele de testare, reglementare și autorizare a funcționării acestor dispozitive.

AirFi este o platformă de divertisment, accesibilă Wireless, prin propriile dispozitive mobile (smart phone, tablete, laptopuri) şi contine o gamă variată de opţiuni media, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii, precum: informaţii despre Compania TAROM, ştiri, articole din presă, filme, muzică, jocuri, chat cu ceilalţi pasageri, etc. Totodată pasagerii au posibilitatea de a îşi exprima opinia cu privire la serviciile oferite prin completarea unui formular de feedback.

Pentru a putea accesa platforma AirFi, pasagerii trebuie să aibă echipamentele setate în mod avion şi cu ajutorul oricărui browser să se conecteze la rețeaua AirFi.

Conţinutul prezentat atât în limba română, cât şi în limba engleză este updatat la fiecare escală cu informaţii referitoare la rută, timpul de zbor şi condiţiile meteo de la destinaţie.

Serviciul va putea fi accesat începând de mâine, se precizează în comunicatul TAROM, pe toate zborurile interne şi externe, operate cu aeronave de tip Airbus 318 şi Boeing 737-700. Practic, acest sistem va fi funcţional pe opt avioane din flota TAROM, pe cursele externe şi interne. În prezent, în Europa sunt puţine companii care pun la dispoziţie acest serviciu, mai precizează compania, iar printre ele se numără KLM, Estonian Air, Adria Airways și Arkefly.

 

Urmăriți pagina de Facebook NewsAir.ro pentru ultimele informații de la evenimentul de lansare care va începe la ora 11.00.

Related posts

3 thoughts on “DE MÂINE, DIVERTISMENT AirFi LA BORDUL AVIOANELOR TAROM

 1. Herpi

  Vreau skypriority service la aeroport Otopeni.
  Asta este mai important că wifi.
  Sa nu mai stau la cozi uriași.

  huib

  1. Teoretic, TAROM ofera servicii de SkyPriority la check-in si imbarcare. Nu stiu cat de bine le implementeaza insa. E-adevarat si ca nu exista un culoar Fast track la control de securitate si control pasapoarte dar asta e treaba aeroportului, mai degraba.

 2. huib

  Check-in merge bine, dar majoritate fac asta online.

  La imbarcare la KLM merge perfect Sky pritority, dar la Tarom….

  Dar Tarom trebuie sa plinge la aeroport. E loc destul acolo, si la security si la pasapoarte pentru un rand sky priority.

Leave a Comment