You are here
ŞTIRILE ZILEI 

DAI UN BAN DAR STAI ÎN BUSINESS LOUNGE CU TAROM

Foto: ALAINBAKHACHE.RO
Foto: ALAINBAKHACHE.RO

TAROM pune la dispoziţia pasagerilor care călătoresc în clasa de servicii economic, posibilitatea de a aştepta plecarea în zbor, la salonul business class al companiei. Dacă timpul rămas până la îmbarcare vă permite, vă puteţi bucura de atmosfera specială şi de facilităţile Salonului Business TAROM din Aeroportul Internaţional Henri Coandă, contra unei taxe de 23 de euro de persoană, chiar dacă aveţi bilete de călătorie la clasa Economy.

Pe lângă bufetul şi barul deschise permanent, la TAROM BUSINESS LOUNGE beneficiaţi de acces la TV, PC şi internet wi-fi.

 

 

Taxa de 23 EUR pentru acces la Business Lounge vă dă şi dreptul de efectuare a formalităţilor de înregistrare (check-in) la ghişeul business TAROM.

Achiziţionarea acestui serviciu suplimentar, respectiv plata taxei, se poate face la cumpărarea biletului în orice agenţie TAROM. Este însă recomandabil ca serviciul să fie achiziţionat de la Biroul ticketing TAROM din Aeroportul Internaţional Henri Coanda în funcţie de timpul efectiv rămas până la îmbarcare.

Dacă totuşi din motive legate de aglomeraţia de la filtre sau de la controlul paşapoartelor, timpul rămas nu vă mai permite să folosiţi acest serviciu, invitaţia/voucherul poate fi folosit în maximum 3 luni, chiar şi de către altă persoană.

Related posts

2 thoughts on “DAI UN BAN DAR STAI ÎN BUSINESS LOUNGE CU TAROM

  1. Ciprian

    Daca zbor cu alta companie pot plati aceasta taxa si pot intra in business lounge? Multumesc

    1. Da, există și la celelalte companii (nu la toate) posibilitatea achiziționării accesului în business lounge. Cel mai bine întrebați reprezentanții companiei sau chiar direct la aeroport când vă faceți check-in.

Leave a Comment