You are here
ŞTIRILE ZILEI 

COPIII CARE ZBOARĂ CU TAROM VOR PRIMI CĂRȚI

La începutul unui nou an școlar, TAROM s-a gândit să îndemne copiii să citească mai mult așa că, în perioada următoare, le va oferi cărți. Astfel, toți pasagerii cu vârsta până la 16 ani vor primi romane ilustrate clasice din colecția Supererou S’cool. ”Este un gest simplu prin care vrem să le transmitem pasagerilor noștri că TAROM susține educația prin lectură”, se arată într-un comunicat al companiei.

Și toți părinții care vor călători alături de copii pe cursele TAROM, începând din 7 septembrie și până pe 15 septembrie, vor primi cadou un roman ilustrat clasic. Promoția TAROM este valabilă pe toate cursele companiei naționale.

“Companiile aeriene prezintă variate programe de fidelizare a pasagerilor, cu accent pe cei mici. Experiența de zbor pentru copii este una specială, de ținut minte. Noi, la TAROM, ne-am gândit în acest an să facem ceva diferit. Să le transmitem copiilor și pasagerilor noștri mulțumiri pentru că aleg TAROM, dar în același timp să lansăm un mesaj public puternic de susținere a educației, marcând în același timp începerea anului școlar”, a declarat Werner Wolff, CEO TAROM, citat în comunicatul de presă.

Related posts

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.