CALL-CENTER WIZZ AIR PENTRU PASAGERII ROMANI

Foto: www.infotravelromania.ro
Foto: www.infotravelromania.ro

Compania aeriana low-cost Wizz Air si-a pus, duminica, in functiune un call-center dedicat pasagerilor romani, in colaborare cu firma Conectys, informeaza Daily Business. Noul call-center, apelabil la numarul 0903760160  (tarif 2,68 RON/minut) va fi la dispozitia pasagerilor pentru rezervari si relatii clienti.

“Echipa call center-ului va raspunde solicitarilor legate de informatii despre zboruri, rezervari si modificari ale biletelor, cat si asistenta pentru pasagerii cu nevoi speciale” a declarat Daniel de Carvalho, corporate communications manager Wizz Air, citat de Daily Business.

Conectys activeaza pe piata serviciilor multilingve outsourcing. Compania este specializata in Customer Support, Technical Support, Virtual Assistant, Network Operations Centre, Data Research Services, Risk Compliance si Know Your Customer Services. Toate serviciile sunt furnizate in 20 de limbi clientilor din Europa, America si Asia.

6 Comments - Write a Comment

 1. tudor cristiana maria · Edit

  va rog .am nevoie de un nr de contact wizz.air ,am facut o rezervare bilet de avion cu cardul de o saptamana si nu am primit nici o confirmare .va rog un nr. de telefon

  Reply
  1. Încercați la 0903760160… Atenție!!! Este un telefon cu supra-taxă. În altă ordine de idei, când ați făcut rezervarea ar fi trebuit să vă dea o confirmare la final dacă totul ar fi fost în regulă. Ar trebui să aveți un cod de rezervare.

   Reply
 2. si eu am aceeasi problema ca si dn de mai sus…am cumparat bilet de la roma spre bucuresti am platit cu cardul ca de obicei,a fost totul ok dar nici pina acum nu am primit confirmarea acel PNR…….daca nu era ceva in regula nu se facea plata dar banii au fost luati din cont!!!!!!!!am sunat la acele nr cu supra-taxa dar nu au reusit sa ma lamureasca mi-au luat 25e de pe tel si tot nu am fost lamurita ce s-a intimplat…….acum nu stiu la cine sa mai apelez…..si nu reusesc sa inteleg cum e posibil sa fie retrasi banii din cont fara sa se faca nici o rezervare pe numele meu…aveam o alta impresie despre aceasta companie in ciuda tuturor celor care vorbesc urit acum……cred ca au dreptate ,sunt ani de cind calatoresc cu comp aceasta dar sunt ffffff dezamag……..problema e ce fac acum cu cine trebuie sa iau legatura pt informatii????????

  Reply
 3. Am anulat doua bilete de avion la compania wiZZ air de doua saptamani si inca nu am primit nici un leu inapoi deoarece am fost informata de agentia unde am fc biletele ca imi vor inapoia aproximativ 80 de euro. Imi poate da cineva un raspuns ? Mai astept ori imi iau gandul????

  Reply

Post Comment