You are here
ŞTIRILE ZILEI 

CA RĂSPUNS LA ATACUL BLUE AIR, TAROM VINDE BILETE SPRE IAȘI CU DOAR 79 EURO

Foto: NEWSAIR.RO
Foto: NEWSAIR.RO

La puțin timp după ce compania low cost Blue Air a anunțat lansarea zborurilor interne pe ruta București-Iași, compania națională TAROM, singura care operează în acest moment curse interne, a reacționat și pune în vânzare bilete la prețuri promoționale.

Astfel, compania Tarom continuă și în sezonul de iarnă să pună la dispoziția pasagerilor săi  4 zboruri zilnice pe ruta București-Iași-București, anunță operatorul într-un comunicat. Orarul de zbor al acestor curse oferă posibilitatea de a călători pe parcursul întregii zile, asigurând flexibilitate în planificarea  deplasărilor efectuate  în interes de afaceri sau în interes personal.

Pentru călătoriile începând cu 25 octombrie 2015, TAROM oferă după data de 01 august 2015, tarife de la 79 euro* dus-intors, în  clasa economică. Tarifele includ bagajul de cabină în limita a 10 kg, bagajul de cală care constă într-o  piesă de 23 kg și o gustare ce conține un sandwich și o prăjitură. La bordul avioanelor TAROM  care operează pe această rută se oferă  băuturi răcoritoare, ceai, cafea, mai menționează reprezentanții operatorului în același comunicat.

În plus, la TAROM, utilizând serviciul Check-in Online sau Check-in pe mobil, pasagerii  au posibilitatea de a-și rezerva gratuit locul în avion și de a beneficia de 2 kg în plus la bagajul de cală (25 kg în loc de 23 kg) .

Related posts

Leave a Comment