You are here
RUTE NOI ŞTIRILE ZILEI 

BUCUREȘTI-TEL AVIV, ÎNCEPÂND DE ASTĂZI CU BLUE AIR

Foto: BLUE AIR

 

Compania românească Blue Air a început de astăzi operarea unei noi rute din București către Tel Aviv. Zborul va fi efectuat de trei ori pe săptămână,  în zilele de luni, joi și duminica, mărind astfel numărul destinațiilor disponibile cu plecare de pe Aeroportul Internațional Henri Coanda (Otopeni), baza operațională principală a operatorului aerian, anunță compania într-un comunicat de presă. Astfel, Blue Air ajunge la 33 de destinații deservite direct din capitala României, din totalul de 97 de rute oferite în 2017.

Gheorghe Răcaru, director general Blue Air: „Ne bucurăm enorm că începând de astăzi oferim pasagerilor noștri posibilitatea de a călători direct către Tel Aviv, un oraș modern, cosmopolit și vibrant, care oferă o vreme prielnică indiferent de sezon. Datorită orarului de zbor foarte potrivit, dar și a formalităților simple de călătorie, ruta se adresează atât oamenilor de afaceri, turiștilor de week-end, cât și celor care merg în pelerinaj.”

Foto: BLUE AIR

Pasagerii Blue Air vor putea călători în condiții optime pe ruta București – Tel Aviv la bordul aeronavelor Boeing 737 ale companiei, beneficiind de siguranță, confort sporit și tarife începând de la 34.95 euro (preț pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate), preț ce include gratuit un bagaj de mână în limita a 10 kg, se mai precizează în comunicat. Rezervările se pot face pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la agențiile partenere.

Related posts

Leave a Comment