You are here
RUTE NOI ŞTIRILE ZILEI 

BLUE AIR REVINE LA CONSTANȚA ȘI VA LANSA UN ZBOR DIRECT SPRE MILANO BERGAMO

Foto: BLUE AIR
Foto: BLUE AIR

Compania românească de smart flying, Blue Air, revine cu operațiuni la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, anunță reprezentanții aeroportului într-un comunicat. Astfel, din 29 martie 2015, operatorul va lansa zborurile directe Constanța-Milano Bergamo.

“Deschiderea rutei Constanța-Milano Bergamo-Constanța prin intermediul companiei Blue Air vine în sprijinul constănțenilor, oferindu-le posibilitatea de a avea acces direct către Europa. Sperăm, împreună cu Blue Air, să deschidem și alte noi rute, astfel încât transportul către destinațiile europene să se realizeze într-un timp mai scurt, turiștii având astfel posibilitatea de a optimiza timpul disponibil. Cunoaștem nevoile constănțenilor și vom încerca, în perioada următoare, să răspundem prompt cerințelor acestora. Prin colaborarea pe care o dezvoltăm cu compania Blue Air, dorim să creștem numărul turiștilor, să dezvoltăm acest segment de piață și să oferim constănțenilor modalități de transport optime pentru mediul de afaceri și turism”, a declarat, în comunicatul de presă, Bogdan Ionuț Artagea, noul director general al Aeroportului Mihail Kogălniceanu.

La rândul său, directorul general al Blue Air, Gheorghe Răcaru, a spus: “Parteneriatul dintre Blue Air și Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu a fost întotdeauna unul foarte bun de-a lungul anilor, atât în ceea ce privește zborurile charter, cât și din punct de vedere al zborurilor regulate. Acest zbor regulat dintre Constanța și Milano (Bergamo) vine ca o completare a parteneriatului existent și sperăm ca pe viitor să operăm din Constanța spre cât mai multe orașe europene. Mai mult, Blue Air oferă în prezent un serviciu de transfer terestru între Constanța și București care se poate achiziționa împreună cu biletul de avion și în acest fel constănțenii pot avea acces la toate destinațiile pe care le operăm din capitală. Politica de dezvoltare Blue Air este și va fi întotdeauna aceea de a răspunde întocmai nevoilor de călătorie ale pasagerilor săi, dar și să creeze puntea de dezvoltare între regiunile din România și principalele orașe europene. Ca și la Bacău, unde Blue Air a fost prima companie care a deschis zboruri directe între Moldova și Europa, astăzi a venit momentul Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu-Constanța. Suntem siguri că acest nou zbor între milano și Constanța va crește numărul turiștilor pe litoral, va facilita dezvoltarea relațiilor de afaceri și va crește notorietatea regiunii. Este un început de drum iar succesul acestei noi destinații nu depinde doar de Blue Air. Este o muncă de echipă între noi, compania aeriană, aeroport, autorități locale, cât și mediul de afaceri și de promovare a turismului. Aceasta este formula de succes aplicată în Europa pentru dezvoltarea traficului pe aeroporturile regionale.”

Biletele pentru noul zbor vor putea fi cumpărate în curând pe site-ul Blue Air și la agențiile partenere. De asemenea, orarul de zbor nu este deocamdată finalizat.

Related posts

3 thoughts on “BLUE AIR REVINE LA CONSTANȚA ȘI VA LANSA UN ZBOR DIRECT SPRE MILANO BERGAMO

  1. […] “Parteneriatul dintre Blue Air și Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu a fost întotdeauna unul foarte bun de-a lungul anilor, atât în ceea ce privește zborurile charter, cât și din punct de vedere al zborurilor regulate. Acest zbor regulat dintre Constanța și Milano (Bergamo) vine ca o completare a parteneriatului existent și sperăm ca pe viitor să operăm din Constanța spre cât mai multe orașe europene. Mai mult, Blue Air oferă în prezent un serviciu de transfer terestru între Constanța și București care se poate achiziționa împreună cu biletul de avion și în acest fel constănțenii pot avea acces la toate destinațiile pe care le operăm din capitală. Politica de dezvoltare Blue Air este și va fi întotdeauna aceea de a răspunde întocmai nevoilor de călătorie ale pasagerilor săi, dar și să creeze puntea de dezvoltare între regiunile din România și principalele orașe europene. Ca și la Bacău, unde Blue Air a fost prima companie care a deschis zboruri directe între Moldova și Europa, astăzi a venit momentul Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu-Constanța. Suntem siguri că acest nou zbor între milano și Constanța va crește numărul turiștilor pe litoral, va facilita dezvoltarea relațiilor de afaceri și va crește notorietatea regiunii. Este un început de drum iar succesul acestei noi destinații nu depinde doar de Blue Air. Este o muncă de echipă între noi, compania aeriană, aeroport, autorități locale, cât și mediul de afaceri și de promovare a turismului. Aceasta este formula de succes aplicată în Europa pentru dezvoltarea traficului pe aeroporturile regionale” – directorul general al Blue Air, Gheorghe Răcaru.(sursa: newsair.ro) […]

  2. Varneanu viorica

    Am dori ca blue air să poată efectua si zboruri Roma Constanta pe perioada de vară

    1. Viorica varneanu

      In vara 2018 blue air va efectua zboruri roma constanta ? Multumesc anticipat

Leave a Comment