AL TREILEA PASAGER DECEDAT IN URMA PRABUSIRII AVIONULUI ASIANA LA SAN FRANCISCO (VIDEO)

Foto: THE TELEGRAPH

Foto: THE TELEGRAPH

La aproape o saptamana de la accidentul aviatic petrecut pe 6 iulie la Aeroportul International San Francisco, inca o adolescenta chineza, pasagera a zborului prabusit OZ214, a murit in spital. Ea fusese internata cu rani grave intr-o clinica din San Francisco insa nu a rezistat decat pana in aceasta dimineata (vineri seara la SF). Spre seara, autoritatile au facut publica identitatea fetei. Este vorba de Liu Yipeng, colega de scoala a celorlalte doua adolescente care si-au pierdut viata in acest accident.

Odata cu aceasta veste trista, oficialii americani au mai adus o stire la fel de nefericita. Anchetatorii au confirmat ca una din primele 2 fete moarte, a fost calcata de masina pompierilor in timpul interventiei. Deocamdata nu se stie cu certitudine daca fata, care fusese proiectata afara din avion in urma impactului, traia sau nu cand masina de interventie a trecut peste ea. Pompierii spun insa ca tanara a fost gasita pe jos, acoperita de spuma ignifuga rezultata din interventia pentru stingerea incendiului. Aceasta ar fi explicatia pentru care ea nu a fost vazuta. Albie Esparza, purtatorul de cuvant al Politiei din San Francisco a confirmat intreaga poveste: “Masina de pompieri a trecut peste victima cel putin o data. Acum intrebarea este care a fost cauza mortii?”. Medicul legist Robert Foucrault de la San Mateo County Coroner a afirmat ca rezultatele expertizei sale vor aparea abia saptamana viitoare.

In ceea ce-o priveste pe a treia victima, fata a fost, de asemenea proiectata in afara avionului, si a fost gasita ulterior intinsa pe jos langa niste insotitoare de zbor deasemenea aruncate in exterior in urma impactului. Ele au fost gasite la aproximativ 14 minute dupa impact si prin urmare nu au facut parte din primul grup de raniti care a avut parte de ingrijiri medicale. Toate se aflau la aproximativ 600 de metri de epava aeronavei, langa digul de care s-a izbt avionul.

Iata in continuare relatarea CBS News despre acest subiect.


This entry was posted in STIRILE ZILEI and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>