You are here
ŞTIRILE ZILEI 

AFLĂ DACĂ ZBORUL TĂU ARE ÎNTÂRZIERE CU WIZZ FLIGHT INFO

Foto: WIZZ AIR
Foto: WIZZ AIR

Cea mai mare companie low cost, low fare din Europa Centrală şi de est, Wizz Air, continuă să îşi diversifice oferta de produse şi servicii. Transportatorul introduce Wizz Flight Info, serviciul care îţi permite să fii la curent, în permanenţă, cu situaţia zborului tău.

Dacă achiziționați Wizz Flight Info, pentru doar 4,5 lei/segment/rezervare, veți primi informații la zi despre statutul zborului iar acestea vor fi trimise direct pe telefonul mobil și la adresa de email furnizate în momentul rezervării.

Acest serviciu vă va trimite un mesaj general în ziua plecării cu detaliile zborului. Un alt mesaj va fi trimis cu câteva ore înainte de plecarea zborului, chiar dacă nu au intervenit modificări cu privire la zbor. De asemenea, este posibil să primiți mai multe mesaje dacă apar modificări ulterioare cu privire la zborul dvs.

Vă rugăm să rețineți că modificările în orarul zborurilor sunt raportate la intervale de 5 minute și nu veți fi informat(ă) despre întâzieri de 10 minute sau mai mici.

Nu uitați că trebuie să descărcați Wizz Apps pe telefonul inteligent, să vă conectați la contul Wizz pe aplicația Wizz cel puțin o dată și să acceptați opțiunea de primire a notificărilor pentru a primi mesaje privind statutul zborului direct pe mobilul.

Related posts

Leave a Comment