You are here
NEWSAIR TV ŞTIRILE ZILEI 

AEROPORTUL HENRI COANDĂ BUCUREȘTI A SUPLIMENTAT NUMĂRUL PORȚILOR DE ÎMBARCARE (VIDEO)

 


Aglomerația își spune cuvântul din ce în ce mai tare pe cel mai mare aeroport al țării care și-a cam atins practic limitele capacității pentru care a fost proiectat. Dacă până acum, oficialii aeroportului s-au concentrat pe fluidizarea fluxurilor de intrare-ieșire din țară acolo unde apar mereu blocaje la controlul de securitate sau la controlul pașapoartelor, acum și-au îndreptat atenția spre îmbarcare pentru că și terminalul devine neîncăpător.

Compania Națională Aeroporturi București a pus astfel în folosință 4 noi porți de îmbarcare la Aeroportul Internațional Henri Coandă București.

Suplimentarea numărului de porți s-a obținut prin reorganizarea și reconfigurarea unui spațiu de la parterul Terminalului Finger. Prin punerea în folosință a porților, numerotate de la 20 la 23, pasagerii beneficiază de un spațiu suplimentar de așteptare în zona de îmbarcare de peste 700  metri pătrați.

Aeroportul Internațional Henri Coandă București dispune acum de 42 de porți de îmbarcare pentru pasageri.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti asigură pasagerii, companiile aeriene şi toți ceilalți clienți că ia toate măsurile necesare pentru confortul şi securitatea pasagerilor şi pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeroportuare, la standarde înalte de calitate şi profesionalism.

Și, dacă nu știți sau nu vă mai amintiți cum arată terminalul plecări și zona de boarding dincolo de controlul de securitate, vizionați clipul de mai sus realizat anul trecut la OTP în terminalul finger.

Foto: NEWSAIR.RO
Foto: NEWSAIR.RO

Related posts

2 thoughts on “AEROPORTUL HENRI COANDĂ BUCUREȘTI A SUPLIMENTAT NUMĂRUL PORȚILOR DE ÎMBARCARE (VIDEO)

 1. herpi

  E Haos complet acolo
  Oameni stau pana afara la coada!
  Si Frequent flyer? Skyteam Priority???
  Tarom=Skyteam, dar nu exista priority la security, nici la Pasaporte.

  1. cum spuneam… aeroportul si-a cam atins limitele!

Leave a Comment