PRIMA FOTOGRAFIE A PRIMULUI AIRBUS A380 AL QATAR AIRWAYS


A380
Primul Airbus A380 al Qatar Airways, ce urmeaza a fi livrat la inceputul anului viitor, a aparut astazi pentru prima data in public. Compania de 5 stele a dat publicitatii prima fotografie cu noua aeronava avand doar o parte din livery. Avionul este in constructie la fabricile Airbus din Toulouse, Franta. Logo-ul binecunoscut al companiei Qatar Airways se distinge in aceasta fotografie pe coada impunatoare de 24 de metri inaltime a super-jumbo-ului iar reprezentantii transportatorului sunt siguri ca va intoarce multe capete pe aeroporturile pe unde va poposi de la anul.

Aeronava va fi configurata in 3 clase dispuse pe cele doua niveluri ale luxosului aparat de zbor care este, in prezent, cel mai mare din lume. Interiorul va fi personalizat respectand standarde inalte de confort impuse de Qatar Airways. Avionul va intra in serviciul comercial cel mai probabil in primavara lui 2014.

Compania de 5 stele din Qatar a comandat nu mai putin de 13 avioane super-jumbo Airbus A380-800 pe care le va primi in urmatorii ani si cu care va zbura pe cele mai populare rute ale sale.

Post Comment